Η Ζάκυνθος πνίγεται στα σκουπίδια και η περιφερειάρχης κάνει δημόσιες σχέσεις!

Αφήστε τις αφ’ υψηλού «ευγενικές προσφορές» κ. Κράτσα-Τσαγκαροπούλου και αναλάβετε ΑΜΕΣΑ τις ευθύνες σας ως πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ-ΙΝ.

Εδώ και αρκετές ημέρες το σύστημα της συγκέντρωσης και αποκομιδής των απορριμμάτων στην Ζάκυνθο έχει καταρρεύσει, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα που άπτονται της δημόσιας υγείας, ενώ ταυτόχρονα επηρεάζει αρνητικά την εικόνα του νησιού στο μέσον της τουριστικής περιόδου.

Οι ευθύνες της δημοτικής αρχής για την εξέλιξη αυτή είναι και μεγάλες και προφανείς.

Αυτό όμως που εντυπωσιάζει και προκαλεί είναι η αφασία με την οποία αντιμετωπίζει το θέμα η αρμόδια δομή (ΦΟΔΣΑ Ιονίων Νήσων), της οποίας μέλος είναι ο δήμος Ζακύνθου και η οποία έχει σαφή υποχρέωση από το καταστατικό της για την καθαριότητα των κοινοχρήστων χώρων.

Η πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ-ΙΝ και περιφερειάρχης κ. Κράτσα-Τσαγκαροπούλου αρκείται σε αφ’ υψηλού δηλώσεις του τύπου «…θα βοηθήσουμε αν και όταν μας ζητηθεί…».

Η ΑΝΑΣΑ καλεί την περιφερειάρχη και πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ να αφήσει επί τέλους για μια φορά στην άκρη την πολιτική των δημοσίων σχέσεων και ν’ αναλάβει δράση, όπως αναφέρεται στο άρθρο 4 του καταστατικού του ΦΟΔΣΑ –ΙΝ.

Ο ΦΟΔΣΑ δεν είναι μόνο για να κάνει μεγάλες συμβάσεις με τους εργολάβους των σκουπιδιών κ. Κράτσα-Τσαγκαροπούλου. Έχει και υποχρεώσεις, όπως αυτή: να κρατάει καθαρούς τους κοινόχρηστους χώρους!

Πράξτε συνεπώς το καθήκον σας  ΑΜΕΣΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *