Δήμος Βόρειας Κέρκυρας: Η διακοπή στην ηλεκτροδότηση προκάλεσε τεράστια προβλήματα στις υποδομές ύδρευσης

Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας ενημερώνει ότι η χθεσινή πολύωρη διακοπή ρεύματος σε περιοχές στα βορειοδυτικά του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας προκάλεσε σημαντικές βλάβες στα αντλιοστάσια της Διαδημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δήμων Κέρκυρας (ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ) και ιδιαίτερα στο εργοστάσιο αφαλάτωσης της Κασσιώπης, το οποίο να σημειωθεί ότι τροφοδοτεί με ικανές ποσότητες νερού ένα μεγάλο τμήμα της Βόρειας Κέρκυρας, αλλά και στις τοπικές επιχειρήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δελτίο τύπου τις ΔΕΔΔΗΕ η διακοπή ρεύματος την Πέμπτη 30/06/20222 αφορούσε μεταξύ άλλων και στις παρακάτω περιοχές του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας: Φακαμιά, Σάντα, Σινιές, Αγ. Σπυρίδωνας Περίθειας, Κασσιώπη, Αγ. Ελένη, Ανάληψη, Βιγλατσούρι, Κατάβολος, Βίγγλα, Αγ. Στέφανος Σινιών, Περίθεια και Λούτσες.

Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας, σε συνεργασία με το Τμήμα Βορρά της ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ, καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την ταχύτερη αποκατάσταση των βλαβών και την ομαλοποίηση της υδροδότησης. Ευχαριστεί δε τους καταναλωτές για την κατανόησή τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *