Αποδεκτή από τον Υπουργό η Τροπολογία των Βουλευτών της Κέρκυρας για την ένταξη των δομών Υγείας της Κέρκυρας στις άγονες και προβληματικές περιοχής Α΄ Ζώνης

Με πρωτοβουλία του Βουλευτή Κέρκυρας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής κατατέθηκε Τροπολογία που υπογράφουν και οι 3 Βουλευτές του Νομού, κ. Στέφανος Γκίκας από την Νέα Δημοκρατία, κ. Αλέξανδρος Αυλωνίτης από το ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία και κ. Δημήτρης Μπιάγκης από το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής η οποία εντάσσει τις δομές υγείας της Κέρκυρας στις άγονες και προβληματικές περιοχές Α’ Ζώνης, στο πλαίσιο του Σ/Ν του Υπουργείου Υγείας: «Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19 και την προστασία της δημόσιας υγείας».
Η συγκεκριμένη τροπολογία θα βοηθήσει να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της στελέχωσης των δομών υγείας στην περιοχή της Κέρκυρας, καθώς γίνονται ελκυστικότερες για τους υποψηφίους οι θέσεις του νομού στις προκηρύξεις του Υπουργείου Υγείας.
Η ένταξη της Κέρκυρας στην Α’ Ζώνη των Άγονων & Προβληματικών περιοχών της χώρας αποτελεί δίκαιο και διαχρονικό αίτημα, καθώς αποτελεί το μόνο νησί της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων που δεν έχει ενταχθεί στην εν λόγω ζώνη.
Η συνυπογραφή της εν λόγω Τροπολογίας από τους έτερους Βουλευτές του Νομού αποδεικνύει περίτρανα πως τέτοιες πρωτοβουλίες που ξεπερνούν κομματικές σκοπιμότητες και καιροσκοπισμούς είναι αναγκαίες και επιβεβλημένες για την εξέλιξη του τόπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *