Παραλαβή υπερήχου για το Ακτινολογικό Εργαστήριο του Γ.Ν.Κέρκυρας

Παραδόθηκε σήμερα στην Διοίκηση του Γ.Ν.Κέρκυραςτο Έργο : «Αναβάθμιση Ακτινολογικού Εργαστηρίου –Προμήθεια υπερήχου για το Ακτινολογικό Εργαστήριο του Γ.Ν.Κέρκυρας» , με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.
Στην τελετή παράδοσης παρέστησαν : η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων , κα. ΡόδηΚράτσα –Τσαγκαροπούλου, η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Συνοχής, Δημόσιας Υγείας και Απασχόλησης, κα. Αμαλία – Ελένη Ανδριώτη και ο Διευθυντής Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας, κ. Κυριάκος Κατσώρας, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ν.Κέρκυρας και υπηρεσιακοί παράγοντες αυτού.
Ο Διοικητής του Γ.Ν.Κέρκυρας, κ. Λεωνίδας Ρουμπάτης ευχαρίστησε θερμά τους εκπροσώπους της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, για την συνεχή στήριξή τους στο έργο του νοσοκομείου. Επίσης, τονίστηκε ότι η προμήθεια του συγκεκριμένου υπερήχου θα επιτρέψει την ταχύτερη & ασφαλέστερη διενέργεια εξετάσεων, με μείωση της αναμονής των πολιτών για ραντεβού, ενώ η τεχνική της ελαστογραφίας που διαθέτει, καθιστά πιο πλήρη τον έλεγχο των επιφανειακών οργάνων (μαστού, θυροειδή) συμβάλλοντας στην ακριβέστερη διάγνωση βλαβών, με συνέπεια την μικρότερη ταλαιπωρία των ασθενών για περαιτέρω εξετάσεις.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *