ΑΝΑΣΑ: Αμετανόητη η περιφερειάρχης συνεχίζει να εκθειάζει την «επένδυση» στα ορεινά της Ζακύνθου.

Αρνείται την παρέμβαση της ΠΙΝ υπέρ πολιτών και εκκλησίας επικαλούμενη την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης!
Τον Αύγουστο του 2020, όταν η ΑΝΑΣΑ έθεσε το θέμα της στάσης που πρέπει να κρατήσει η ΠΙΝ απέναντι στο εν εξελίξει πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό σκάνδαλο, αυτό της ψεύτικης αγοραπωλησίας στα ορεινά της Ζακύνθου, η περιφερειάρχης κ. Κράτσα-Τσαγκαροπούλου αφενός θεώρησε την Περιφέρεια αναρμόδια και αφετέρου δήλωσε ότι δεν έχει στοιχεία και φακέλους στην διάθεσή της. Παράλληλα είχε φροντίσει με δηλώσεις της στα ΜΜΕ να διακηρύξει την πίστη της ότι η υποτιθέμενη επένδυση θα ήταν «τύχη αγαθή» για την Ζάκυνθο.
Στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την 25/6/2022 ζητήσαμε εκ νέου την άποψη της περιφερειάρχη για το τόσο κρίσιμο για την ορεινή και σύνολη Ζάκυνθο θέμα. Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι η κ. Κράτσα-Τσαγκαροπούλου ουδόλως επηρεάστηκε από την έκδοση του βουλεύματος για την κακουργηματική παραπομπή των επτά (7) συντελεστών του ψευτοσυμβολαίου. Με ανεξήγητη εμμονή υπερασπίστηκε και πάλι τα οφέλη από την υποτιθέμενη επένδυση!
Εξακολουθεί η περιφερειάρχης να ονομάζει το διαπιστωμένο κακούργημα, την αδίστακτη κλοπή της ζακυνθινής γης, ως επενδυτική ευκαιρία για την Ζάκυνθο!
Τελικά ποια συμφέροντα υπερασπίζεται η περιφερειάρχης;Και γιατί;Κάθε απάντηση δεκτή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *